Side 2


Rehr nisser
Kommer fra den lille landsby Rehr på Fyn, som i dag er en del af Odense, hvor de i over 100 år har levet en glad og tryg tilværelse, med masser af sjov og spilopper.

I år 2008 kom de første Rehr nisser på besøg ud over hele landet, nogle fortsatte rejsen ud i Europa og nogle rejste helt til Amerika.

De gamle nisser har fundet ud af hvor dejligt det er at komme ud i menneskenes hjem. De nye nisser, som også er lavet i ægte rødler, ser frem til at komme ind i dit hjem og hygge om jer.

Rehr nisserne er glade og fyldt med spilopper hele året rundt. Alle Rehr nisser er håndmalede.
 

   

201105

Rehr hjertekalerderstage t/5cm lys

12/48 stk

 

   

201109

Alma og Aksel 9cm

6/24 set

 

Alma er Rehr nissernes svar på en stjerne – hun elsker at synge og er rigtig dygtig til det. Når de små nisser skal underholdes, og når familien er samlet, er Alma klar til at synge for. Alma vil gerne akkompagneres af Aksel med den blide tromme og hans rolige basstemme og i fællesskab er deres sang og musik altid et hit.

 

 

   

200709

Borgmester og frue 9cm

6/18 set

 

Nissefar Rehr er borgmester i den lille landsby Rehr, og det har han været så længe nogen kan huske tilbage. Han styrer byen med god og kærlig hånd. Nissemor Rehr styrer både nissefar og deres dejlige hus.

 

 

   

201006

Maren og Mads 6cm

12/36 set

201009

                          9cm

6/24 set

 

Maren er en rigtig dygtig malernisse, der både kan male og tegne, og så sætter hun sig gerne op som model både for kunstmalere og fotografer. Mads er Marens skytsengel. Mest af alt en rigtig hyggenisse, der også kan drille lidt. Han synes, at Maren er lidt for vild, men han er altid klar til at beskytte hende, for han er helt skudt i Maren.